a

Elérhetőségeink

Székhely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
Telephely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
E-mail: info@civis-szek.hu
Telefonszám: +36-30-791-1038

Fantasztikus napot töltöttünk együtt

2021.08.04. | Hírek

Fantasztikus napot töltöttünk együtt

aug 4, 2021 | Hírek

Nem mindennap esik meg az emberrel, hogy egy egész napot eltölthet a Barátok Közt sztárjaival, az Országos Mentőszolgálat vezetőjével, színészekkel, énekessekkel. Kivéve, ha a Civis Szociális Étkezési Központnál vagy a Nagykonyha kft-nél dolgozik.

Csokigyűjtő akció

2021augusztus 1-én került megrendezésre a Civis Szociális Étkezési Központ és a Nagykonyha kft közös családi napja a SZUSZ Parkban. Ismerős lehet a név, hiszen a Civis Szociális Étkezési Központ Debrecenben 39 helyen működtet népkonyhai ételpontokat.

A családi nap apropóját az is adta, hogy mind a Civis, mind a Nagykonyha dolgozói derekasan helyt álltak a mögöttünk álló koronavírussal terhelt másfél évben és szerettünk volna egy napot, ahol végre kötetlenül, lazább keretek között beszélgethetünk és örülhetünk egymásnak.

Volt, akinek igen hamar indult a vasárnapja. A leggyorsabb kétségkívül Döme, a malac sütő volt. Egy egész malacot sütött a vendégsereg nagy megelégedésére.

Az egész napos műsorfolyamot R. Kárpáti Péter és barátai biztosították. Név szerint: Domokos Laci, Békefi Viki, Novák Gergő, Polonkai Reni, Barna Zsombor. Volt itt operett, retro buli, bábszínház, latin gitáros. A napi történéseket MCDC igyekezett rímekbe szedni. Gondoltunk a gyerekekre is, hiszen kutyás bemutató, vadászgörény simogatás, kézműves sátor és arcfestés és ugrálóvár várta őket. A karate bemutató is sokak tetszését elnyerte. Napközben Győrfi Pált is meghallgathattuk arról, hogy most hogyan állunk a koronavírussal, mire érdemes figyelnünk.

A főzőversenyen 10 csapat is részt vett, ahol a zsűri elnökét nem lehetett azzal vádolni, hogy nem ért hozzá, hiszen olimpiai bajnok séfről van szó.

A körülbelül 500 vendég jórésze Hajdú-Bihar megyéből érkezett. A munkavállalók mellett prominens személyek is tiszteletüket tették, települési vezetők, illetve képviselők személyében.

Még az esőt is sikerült megúsznunk kisebb-nagyobb sikerrel, így a nap fénypontjára már kellemes időben került sor, eső nélkül.

A színpadon Vastag Csaba. A fergeteges koncerten felhangzott mások mellett egy jól ismert Máté Péter szerzemény is: „Azért vannak a jóbarátok…”

Reméljük, aki eljött jó érezte magát!

#melegételmindennap

Megosztás

Megosztom a facebookon.

Megszakítás