BEMUTATKOZÁS

RÓLUNK, MŰKÖDÉSÜNK

Kik vagyunk?

Cívis Szociális Étkezési Központ alapítója a Magyar Pünkösdi Egyház belső egyházi jogi személy szervezete, jogállás tekintetében szintén nyilvántartásba nem vett belső egyházi jogi személy, önállóan gazdálkodó, adószámmal rendelkező szervezet. Működését és gazdálkodását az intézmény saját szervezeti- és működési szabályzata határozza meg. A szociális törvény értelmében az alapszolgáltatásokhoz sorolható tevékenységeink jelenleg a szociális konyha és népkonyha szolgáltatás. Szervezetünk hozzávetőlegesen 15.000 főt lát el népkonyha tekintetében és 1000 főt szociális étkeztetésben.

“Meleg étel, minden nap.”

Ez a szlogenünk és hiszünk abban, hogy valós segítséget jelent a napi egyszeri, egy tál meleg étel mindazon ügyfeleinknek, akik igénybe veszik a szolgáltatást, Hajdú-Bihar megye vagy éppen Borsod megye valamely pontján. Napjainkban fent említett két megye vonatkozásában, nagyságrendileg 50 településen vagyunk jelen, illetve készítjük elő a szolgáltatást. Ez a szám dinamikusan növekszik, ami arra is visszacsatolás, hogy a településekkel is igyekszünk szinte együtt lélegezni és a felmerülő megoldandó kérdésekre, azonnal reagálni. Ugyanúgy büszkék vagyunk a nagy városokkal való partnerségre, nevesítve Debrecen Megyei Jogú Városa, Hajdúböszörmény városa, Hajdúnánás városa, mint akár Váncsod vagy Gáborján községgekkel való együttműködésre is. Bár az alaptevékenységünk az étkeztetés, emellett rövid és hosszú távú céljaink között szerepel az is, hogy szeretnénk bővíteni az ellátási palettánkat. Ennek első pillére, hogy engedélyünk van 40 fős nappali fogyatékos intézmény létrehozására.

Szociális étkeztetés szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeiről a szolgáltatások menüpontra kattintva tájékozódhat.

Egyszerűen és olcsón szeretne
meleg ebédhez jutni?

Tudjuk a megoldást!

CÍVIS SZOCIÁLIS ÉTKEZÉSI KÖZPONT

Székhely: 4029 Debrecen, Karácsony György u. 1.
Telephely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 21.
Adószám: 19037325-2-09
Ágazati azonosító: S0510636
Bankszámlaszám: 10702064-71095697-51100005
Telefonszám: +36-30-791-1038
E-mail: info@civis-szek.hu
Webcím: www.civis-szek.hu

Kiemelt partnerünk

Magyar Pükösdi Egyház
Nagykonyha Kft.

© Minden jogot fenntartva CÍVIS Szociális Étkezési Központ

Megosztás

Megosztom a facebookon.

Skip to content