a

Elérhetőségeink

Székhely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
Telephely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
E-mail: info@civis-szek.hu
Telefonszám: 06-80-496-600

BEMUTATKOZÁS

RÓLUNK, MŰKÖDÉSÜNK

Kik vagyunk?

Cívis Szociális Étkezési Központ a szociális törvény értelmében az alapszolgáltatásokhoz sorolható tevékenységeket végez jelenleg. Úgy, mint szociális konyha szolgáltatás és népkonyha szolgáltatás. Szervezetünk hozzávetőlegesen 15.000 főt lát el népkonyha tekintetében és 1000 főt szociális étkeztetésben.

 

„Meleg étel, minden nap.”

Ez a szlogenünk és hiszünk abban, hogy valós segítséget jelent a napi egyszeri, egy tál meleg étel mindazon ügyfeleinknek, akik igénybe veszik a szolgáltatást, Hajdú-Bihar megye vagy éppen Borsod megye valamely pontján. Napjainkban fent említett két megye vonatkozásában, nagyságrendileg 50 településen vagyunk jelen, illetve készítjük elő a szolgáltatást. Ez a szám dinamikusan növekszik, ami arra is visszacsatolás, hogy a településekkel is igyekszünk szinte együtt lélegezni és a felmerülő megoldandó kérdésekre, azonnal reagálni. Ugyanúgy büszkék vagyunk a nagy városokkal való partnerségre, nevesítve Debrecen Megyei Jogú Városa, Hajdúböszörmény városa, Hajdúnánás városa, mint akár Váncsod vagy Gáborján községgekkel való együttműködésre is. Bár az alaptevékenységünk az étkeztetés, emellett rövid és hosszú távú céljaink között szerepel az is, hogy szeretnénk bővíteni az ellátási palettánkat. Ennek első pillére, hogy engedélyünk van 40 fős nappali fogyatékos intézmény létrehozására.

Szociális étkeztetés szolgáltatás igénybevételének részletes feltételeiről a szolgáltatások menüpontra kattintva tájékozódhat.

Egyszerűen és olcsón szeretne
meleg ebédhez jutni?

Tudjuk a megoldást!

Megosztás

Megosztom a facebookon.

Megszakítás