a

Elérhetőségeink

Székhely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
Telephely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
E-mail: info@civis-szek.hu
Telefonszám: +36-30-791-1038

Csokigyűjtő akció

2020.10.19. | Hírek

Bár a koronavírus járvány elleni védekezés szerves részévé vált napjainknak, de lehetőség szerint alkalmazkodnunk kell a mai világhoz és így október vége felé közelítve nem szabad elfelejtkeznünk arról sem, hogy idén is lesz karácsony és idén is nagyon sok gyereknek szeretnénk örömet okozni. 

Ennek apropóján természetes volt számunkra, hogy partnerünkkel a Nagykonyha Kft-vel csatlakozunk az idei Csokigyüjtő Akcióhoz. 

A többi szervezővel egyetemben, vagyis a Bihari Állami Gondozottak Egyesületével, a Debreceni Karitatív Testülettel, a CS.A.K. Designkör Egyesülettel, a Szivárvány az Esőben Alapítvánnyal arra bíztatunk mindenkit, hogy gyűjtsön csokit és jutassa el hozzánk. Idén látszólag kicsit bonyolultabb lesz, de hiszünk abban, hogy a szeretet legyőzi az előtte tornyosuló akadályokat és zökkenőmentes el fog jutni a gyerekekhez a rengeteget csokoládé.

Hogy milyen csokoládékat várunk? Mi sem egyszerűbb, mint Gombóc Artúrt segítségül hívni, aki szerette a kerekcsokoládét, szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét a rövid csokoládét a gömbölyű csokoládét, a lyukas csokoládét….

Vagyis hibázni nem tudunk. Legyen csoki, legyen sok csoki, hogy legyen sok mosolygós arc.

Az idén egy kis változás, hogy ugyanúgy várjuk munkahelyek, iskolák, egyéb intézmények jelentkezését, ahol kollektíven szeretnének gyűjteni édességeket a nehéz sorsú gyermekek részére, de a covid miatt idén nem lesznek kihelyezett ládák az intézményekbe! 

A csatlakozó gyűjtőpontok közösségei kollektíven gyűjthetik az édességeket, október 19. és december 12. között. 

A Csokigyűjtő Akció Mikulása körbejárja a gyűjtőpontokat (december 12-14 ig) üres puttonyával, hogy összegyűjtse az iskolák felajánlásait, amit az átadó ünnepségre kismanói becsomagolnak a nehéz sorsú gyermekek részére.

Együtt sikerül! Tegyünk jót!

#melegételmindennap

csoki gyűjtés

Megosztás

Megosztom a facebookon.

Megszakítás