a

Elérhetőségeink

Székhely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
Telephely: 4031 Debrecen, Szoboszlói út 67.
E-mail: info@civis-szek.hu
Telefonszám: +36-30-791-1038

Boldog Karácsonyt!

2020.12.18. | Hírek

Boldog Karácsonyt!

dec 18, 2020 | Hírek

„Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel.”

(Müller Péter)
Csokigyűjtő akció

Arról beszámoltunk, néhány napja, hogy a csokigyűjtő akcióban mi is tevékeny részt vállaltunk, szerencsére az ilyen alkalmakat a munkatársaink is magukénak érzik.

A csokikat Buzás Lajos, a BAGE elnöke vette át, Nagy Zsolt menedzser igazgatótól.

A csokikon kívül, pedig másik fontos hír, hogy szintén a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének a karácsonyi rendezvényét, kiemelt partnerünkkel, a Nagykonyha Kft-vel 20×5 kg száraz tésztát, 20 db tisztítószeres csomagot és 20 db élelmiszer csomagot adományoztunk, jó szívvel.

Ez a publikus rész.

És természetesen csatlakoztunk a BAGE „Váltsd valóra egy gyermek álmát” kampányához is. Sajnos erről több részletet ezen a felületen nem árulhatunk el.

Legyen elég annyi, hogy a koronavírus járvány miatt mindenféle erőforrásunk között szét kellett nézni, komoly logisztikai kérdéseket kellett megoldani, hogy a Jézuska célba érjen. Reméljük sikerülni fog és sok mosolygós szempárt láthatunk, ebben a nem is olyan könnyű időszakban!

Boldog Karácsonyt!

Csokigyűjtő akció
Csokigyűjtő akció
Csokigyűjtő akció
Csokigyűjtő akció
Csokigyűjtő akció

Szeretnél online adakozni?

A mostani vírusos helyzetre való tekintettel, akár online is tudod támogatni a hátrányos helyzetű gyerekeket. Az alábbi gombra kattintva ezt most megteheted.

#melegételmindennap

Megosztás

Megosztom a facebookon.

Megszakítás